Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Κόβεται" το "Πρωινό ΑΝΤ1";

Γύρω στα τέλη του επόμενου μήνα οι πρωινές εκπομπές του AΝΤ1 και του MEGA θα ρίξουν τίτλους... τέλους και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά αν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν...
Οι λόγοι δεν είναι επειδή οι εκπομπές δεν σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά επειδή δεν φέρνουν αρκετά έσοδα, καθώς έχει μειωθεί κατά πολύ η διαφημιστική πίτα που διανέμεται στην πρωινή ζώνη. Πάντως, εκτός από το θρίλερ που παίζεται με το μέλλον των εκπομπών για την επόμενη σεζόν, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ένα ακόμα προβληματισμό για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι με το "Πρωινό ΑΝΤ1".
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Newsit", το καλοκαίρι δεν θα βγει η εκπομπή "Elatte" όπως έγινε τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Αν στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίσουν το καλοκαίρι να συνεχίσει να υπάρχει live πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη, τότε αυτό θα είναι το "Πρωινό ΑΝΤ1".
Βέβαια στο τιμόνι του δεν θα είναι οι Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου αλλά άλλοι παρουσιαστές, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.