Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ζευγάρι είχε βγάλει στο... κλαρί 40χρονη

Στη φάκα έπεσε χτες ένα ζευγάρι Βούλγαρων στο Αρκαλοχώρι που συνελήφθη απο αστυνομικούς του ΤΑΕ Ηρακλείου και του τμήματος της πειροχής για μαστροπεία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης και μια 40χρονη ομοεθνή τους που εκδιδόταν παράνομα....



Αξιοποιώντας την πληροφορία οτι το εν λόγω ζευγάρι ωθεί στην πορνεία γυναίκες ομοεθνείς του αστυνομικος του ΤΑΕ προσποιήθηκε τον πελάτη συνομιλησε με το ζευγάρι και έκλεισε ραντεβού χθες το απόγευμα, προκειμένου συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα ομοεθνή τους, σε καθορισμένο σημείο και έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα (40) ευρώ.

Λίγο αργότερα, στο σημείο βρέθηκε η 40χρονη Βουλγάρα και παρέλαβε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 40χρονη ενώ κατόπιν συντονισμένων ενεργειών εντοπίστηκαν ο 32χρονος και η 34χρονη, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Οι σαρωτικοί έλεγχοι στην ενδοχώρα του νομού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο πλαίσιο της διερεύνησης των σοβαρών καταγγελειών που είχαν διατυπωθεί στην πρόσφατη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο δήμο Μινώα-Πεδιάδας παρόντος του Γενικου Αστυνομικου Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Μανώλη Παραβολιδάκη και υπο την σκιά των πρόσφατων αποκαλύψεων με τις οροθετικές ιερόδουλες στην Αθήνα.

πηγή: prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.