Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πες μου την ηλικία σου, να σου πω πού τηλεφωνείς...

Αλλάζουν οι τηλεφωνικές προτιμήσεις προϊούσης της ηλικίας σύμφωνα με μια πρωτότυπη διεθνή έρευναΑλλάζουν οι τηλεφωνικές προτιμήσεις προϊούσης της ηλικίας σύμφωνα με μια πρωτότυπη διεθνή έρευνα...
Σημαντικές αλλαγές στις τηλεφωνικές προτιμήσεις τους έχουν γυναίκες αλλά και άνδρες όσο μεγαλώνουν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας διεθνούς επιστημονικής μελέτης.
Γυναίκες και άνδρες, όταν είναι ζευγάρι ή φίλοι, επικοινωνούν τηλεφωνικά τα πρώτα χρόνια μεταξύ τους περισσότερο από ό,τι με άλλους ανθρώπους, όμως, καθώς περνάει ο καιρός, οι προτιμήσεις αλλάζουν, καθώς οι μεν γυναίκες προτιμούν να μιλούν στο τηλέφωνο με τις κόρες και τις εγγονές τους, οι δε άνδρες με τους φίλους τους.
Η πρωτότυπη αυτή έρευνα βασίστηκε στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και γραπτών μηνυμάτων (SMS) που ανταλλάσσουν οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.