Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ήρθα, είδα, έφυγα.

Ξαναχώρησε η Έλενα Παπαβασιλείου
Έλενα Παπαβασιλείου και Πασχάλης Διαμαντίδης. Ήρθε, είδε και απήλθε. Τώρα βέβαια το καυτό ερώτημα είναι ένα. Ποιος από τους δύο;...


 Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Espresso η Έλενα και ο Πασχάλης αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Έλενα Παπαβασιλείου δηλώνει μόνη ενώ ο Πασχάλης Διαμαντίδης αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση του με την παρουσιάστρια. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Έλενα και ο Πασχάλης αποφάσισαν από κοινού να μην προχωρήσει η σχέση τους, και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι πριν καλά-καλά προλάβουν να ζήσουν τον έρωτά τους η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας – κάτι που δεν άρεσε και στους δύο! Πριν από δύο εβδομάδες το περιοδικό ΟΚ! είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του ζευγαριού από τις πασχαλινές τους διακοπές στην Κάρυστο. Παρά τις φήμες η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι η σχέση της με τον νεαρό εφοπλιστή είναι καθαρά φιλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.