Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η απάντηση του Σρόιτερ για την εκπομπή με την Χρυσή Αυγή

Ο Αντώνης Σρόιτερ έβαλε σε σκέψη τους φίλους του στο facebook απαντώντας στην Χρυσή Αυγή που έκανε λόγο για προπαγάνδα στην εκπομπή του, όπου είχε καλεσμένους του κόμματος.
Ο παρουσιαστής του Alpha είχε καλεσμένους στην εκπομπή του «Αυτοψία» το βράδυ της Τετάρτης στελέχη της Χρυσής Αυγής που ...


μίλησαν για το κόμμα και στη συνέχεια αφού προβλήθηκε η εκπομπή τόνισαν πως υπήρξε θλιβερή προπαγάνδα και κόψιμο πολλών σκηνών.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, όμως, απάντησε στη Χρυσή Αυγή γράφοντας στο status του στο facebook:

«Tι ειναι πιο σωστο αραγε.. Να μην δινεις λογο στα μελη της Χρυσης Αυγης για να μην σε κατηγορησει κανεις οτι τους προβαλεις ή να τους δωσεις λογο για να δουν ολοι τι ακριβως ειναι αυτο που ψηφισαν ή θα ψηφισουν?

Απο τι κερδιζουν περισσοτερο; Απο την παρουσια τους στην ΤV η απο το μυστηριο που δημιουργειται γυρω τους, οταν δεν τους βλεπεις;

Τωρα τους ειδαμε. Γιναμε ολοι λιγο σοφοτεροι. Κερδισαν ή εχασαν; Τροφη για νυχτερινη σκεψη. Καληνυχτα :)»

πηγή:Eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.