Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Το Euro δεν πρέπει να γίνει στην Ουκρανία»

«Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να μεταφέρει η UEFA τον τελικό στη Βαρσοβία» αναφέρει ο Κατσίνσκι «Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να μεταφέρει η UEFA τον τελικό στη Βαρσοβία» αναφέρει ο Κατσίνσκι...
Ένας ακόμα πολιτικός ηγέτης, τάσσεται κατά της διοργάνωσης του Euro 2012 από την Ουκρανία, λόγω... Τιμοσένκο.
Λίγες ημέρες μετά την Άγκελα Μέρκελ, αυτή τη φορά ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης στην Πολωνία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακομεταχείριση που υφίσταται η φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, από τις ουκρανικές αρχές δήλωσε ότι θα προτιμούσε την διοργάνωση του πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, και όχι στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η Πολωνία και η Ουκρανία φιλοξενούν από κοινού τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τον τελικό να γίνει στο Κίεβο την 1η Ιουλίου.
«Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να μεταφέρει η UEFA τον τελικό στη Βαρσοβία. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση ισοδυναμεί με σιωπηρή αποδοχή των αντιδημοκρατικών ενεργειών της ουκρανικής κυβέρνησης», έγραψε στο Blog του ο Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, ηγέτης του συντηρητικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη.
«Οι κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ουκρανία, όπως στην περίπτωση της Τιμοσένκο, είναι αποτέλεσμα των επιζήμιων πολιτικών αλλαγών που παρατηρούμε στην Ουκρανία και της απόδειξης της αυξανόμενης εξάρτησης της Ουκρανίας από τη Ρωσία», υποστηρίζει ο Κατσίνσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.