Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ένοχος ο πρώην γαμπρός της Hudson!

Ο πρώην γαμπρός της Jennifer Hudson κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο του Σικάγου, την Παρασκευή 11 Μαΐου, για τη δολοφονία της μητέρας, του αδελφού και του ανιψιού της αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, το 2008...

Ο 30χρονος William Balfour αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους τρεις φόνους, που οι ένορκοι έκριναν ότι διέπραξε για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και αδελφή της Hudson, Julia, επειδή του ζήτησε διαζύγιο.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, φανερά συγκινημένη, η 30χρονη Hudson αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο συνήγορος του 31χρονου δράστη δήλωσε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει έφεση, στηριζόμενος στο γεγονός ότι οι έρευνες των Αρχών δεν βρήκαν γενετικό υλικό ή αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος.

Οι συνήγοροι της οικογένειας Hudson κατάφεραν την καταδικαστική απόφαση παρουσιάζοντας στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο Balfour είχε απειλήσει να δολοφονήσει όλη την οικογένεια της Julia Hudson, αν δεν γύριζε σε εκείνον.

Ο Balfour έχει δηλώσει αθώος για τον τριπλό φόνο της 57χρονης Darnell Donerson, μητέρας της Hudson, του αδελφού της Jason, 29 ετών και του 7χρονου ανιψιού της, το πτώμα του οποίου βρήκε η αστυνομία καλυμμένο με μια κουρτίνα μπάνιου σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ύστερα από έρευνες τριών ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.