Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ηχηρές αποχωρήσεις δημοσιογράφων από το MEGA!

Όλα τα ονόματα

Ανάμεσα στην... σφαγή και την απόγνωση, επέλεξαν την φυγή από το κανάλι. Δημοσιογράφοι που έχουν δώσει και την ψυχή τους, τους ζητήθηκε να δεχθούν (δια της υπογραφής τους) τις γενναίες μειώσεις των μισθών τους, προκειμένου οι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης και Ρέστης να μη χρειαστεί να βάλουν τα χεράκια τους στην τσέπη, για να ...



να στηρίξουν τους εργαζόμενους, που όλα αυτά τα χρόνια τους στήριζαν! Έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, ηχηρά ονόματα του δελτίου ειδήσεων, οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου, αφού βλέπουν ότι και με τα ψίχουλα τούς είναι αδύνατο να ζήσουν, πλέον.

Συνολικά, 17 δημοσιογράφοι αποχωρούν από το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Ανάμεσά τους οι Θάνος Πασχάλης, Μαίρη Λαμπαδίτη, Μαίρη Ορφανίδου, Κώστας Καζακόπουλος και Αθηνά Κουφοπάνου.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece και σε άλλο ένα κανάλι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μεγάλο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, αφού τα κουκιά, παρά τις μειώσεις των μισθών, και πάλι δε βγαίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.