Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι Prodigy κυκλοφορούν νέο άλμπουμ!

Οι Prodigy αποκάλυψαν τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ τους “How To Steal A Jet Fighter”, που σύμφωνα με το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Liam Howlett θα είναι «πιο δυνατό και πιο σκοτεινό»....

«Είμαστε ενθουσιασμένοι! Το προηγούμενο άλμπουμ ήταν πιο ανάλαφρο… προφανώς. Σημασία έχει ότι ενωθήκαμε για μια νέα δουλειά που σίγουρα θα είναι πιο δυνατή, πιο σκοτεινή», είπε σε συνέντευξή του στο NME.

Επίσης, δήλωσε ότι αυτή τη φορά απέφυγαν να συνεργαστούν με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως τον Liam Gallagher, τον Dave Grohl και την Juliette Lewis που είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενα άλμπουμ τους.



Αντιθέτως, προσπάθησαν να “φιλοξενήσουν” τη δουλειά άσημων καλλιτεχνών, ωστόσο δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά τους.

Οι Prodigy θα παρουσιάσουν το “How To Steal A Jet Fighter” στο Download Festival, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι (8-10 Ιουνίου) στην Αγγλία και στο οποίο θα συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους οι Metallica και οι Black Sabbath.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.