Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πώς ένας τραπεζικός λογαριασμός χώρισε λαμπερό ζευγάρι της showbiz…

Πώς ένας τραπεζικός λογαριασμός χώρισε λαμπερό ζευγάρι της showbiz… Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά και του εγγάμου βίου τους, κράτησαν χαμηλό προφίλ
Είναι πασίγνωστο ζευγάρι το οποίο  έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του, βάζοντας μπροστά την διαδικασία διαζυγίου. Τόσο εκείνος, όσο και ...
εκείνη είναι λαμπερά και προβεβλημένα πρόσωπα της showbiz, τα οποία τυγχάνουν εκτίμησης από τους συνάδελφους τους.  Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά και του εγγάμου βίου τους, κράτησαν χαμηλό προφίλ, χωρίς ποτέ να προκαλούν και να απασχολούν τα μέσα, παρά μόνο για τα επαγγελματικά τους θέματα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.
Επίσημα δεν απάντησαν και δεν έκαναν καμία απολύτως δήλωση για τους λόγους που οδήγησαν την πολύχρονη σχέση τους στην οριστική ρήξη. Όμως αυτό δεν συνέβη και με το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Βλέπετε η κυρία ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που συνέβη και τους απομάκρυνε για πάντα.
Σε συζητήσεις που κάνει με κοντινά της πρόσωπα εκφράζει τη δυσαρέσκεια και το θυμό της για ότι συνέβη. Σύμφωνα με όσα τους εμπιστεύεται, ο πρώην σύζυγος της χωρίς να την ενημερώνει έπαιρνε χρήματα από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό επενδύοντας τα χωρίς να την ρωτήσει. Όμως στο πέρασμα του χρόνου  οι επιλογές του αποδείχθηκαν άστοχες και τα χρήματα που επένδυσε χάθηκαν όλα. Όταν εκείνη το έμαθε, έγινε έξαλλη και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κοινής τους ζωής ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.