Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Γράμμα 14χρονου: "Μαμά, μην κλαις, πεθαίνω. Σε αγαπώ"

"Αγαπητή μαμά, σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω αντίο και να σε ευχαριστήσω που μου έδωσες ζωή. Μην κλάψεις, δεν θέλω να είσαι στενοχωρημένη. Θέλω να θυμάσαι...

τις λαμπερές μας στιγμές και τις χαρούμενες. Στην κηδεία μου βάλτε ανοιχτά χρώματα, για να θυμούνται όλοι την προσωπικότητα…. Σας παρακαλώ να είστε δυνατοί για μένα. Σας αγαπώ, Wesley" έγραφε το γράμμα που βρήκαν οι γονείς ενός 14χρονου αγοριού που πίστεψαν πως το παιδί τους αυτοκτόνησε.
Οι γονείς μόλις διάβασαν το ανατριχιαστικό αυτό γράμμα μπήκαν αμέσως στο δωμάτιο του και τον βρήκαν να κοιμάται. Τον ξύπνησαν κλαίγοντας και τον ρώτησαν τι είχε συμβεί.Τότε ο μικρός τους αποκάλυψε ότι… ήταν απλά μια εργασία για το σχολείο στο πλαίσιο του μαθήματος "Creative Arts".
Τα παιδιά έπρεπε να γράψουν ένα γράμμα στους γονείς τους σαν να είναι ετοιμοθάνατοι.Έξαλλοι είναι οι γονείς του οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σχολείο τους ανέθεσε μία  τόσο αρωστημένη εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.