Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου λέει... δουλειά μέχρι τα 70!

Ο δισεκατομμυριούχος Κάρλος Σλιμ, δήλωσε ότι η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 70, θα βοηθήσει στη στήριξη των παγκόσμιων οικονομιών...

Ο Μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών υποστήριξε ότι η σημερινή ηλικία συνταξιοδότησης τέθηκε σε ισχύ κατά τη διάρκεια των χρόνων που οι άνθρωποι εργαζόταν τυπικά, σε μια πιο φυσική θέση εργασίας και πολλοί άνθρωποι πέθαναν σε νεαρή ηλικία. Ο 72χρονος εξακολουθεί να απασχολείται ως επικεφαλής κολοσσού τηλεπικοινωνιών Telmex. Εν τούτις, Η θητεία του δεν ήταν χωρίς διαμάχες. Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στην Ουάσιγκτον για να διαδηλώσουν κατά απόφασης του Πανεπιστημίου George Washington να δώσει στον Σλιμ τιμητικό βαθμό, με το επιχείρημα ότι οι εταιρείες του πήγαν να "πνίξουν" τον ανταγωνισμό στο Μεξικό και εμπόδισαν τις μικρότερες εταιρείες από τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.