Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος τα έβαλε με πολίτη που του έκανε "κακή" ερώτηση[ΒΙΝΤΕΟ]

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια ζωντανής συζήτησης στο enikos.gr όταν ένας πολίτης τον ρώτησε για τις μίζες της SIEMENS και επέμεινε μάλιστα να πάρει απαντήσεις.Δείτε την αντίδραση του Βενιζέλου (μετά το 04:10)[ΒΙΝΤΕΟ]...


3 σχόλια:

  1. Τα νεύρα τους έχουν γίνει κουρέλια και αυτό φαίνεται όταν ένας πολίτης τους ξεγυμνώνει...

    Δεν έχω να πω τίποτε, να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε, όλα αυτά τα λαμόγια πρέπει να τα εξοστρακίσουμε από τις καρέκλες τους, και να λογοδοτήσουν στα λαϊκά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. emena o benizelos moy bgazei mprabos se magazi!!pou an den ton psifiseis tha sou spasei ta moytra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω παθει σοκ πραγματικα μου αρεσει που λεμε για την Χρυση Αυγη και τον Μιχαλολιακο!!!, -απολυτως!!!- χτυπαει το χερι δυο φορες,που νομιζετε οτι απευθυνεστε!!!!,τι ειναι αυτα ρεεεεε!!!!!!,αυτο παιδια που ειδα ειναι χειροτερο απο το χαστουκι στην κανελη η το εγερθητω στους δημοσιογραφους.....γιατι πολυ απλα αυτος που μιλαει σαν ταγματαρχης την εποχη του '74 ειναι ακουσον ακουσον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.