Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σαν σήμερα έληξε η απαγωγή Μυλωνά

Ήταν 22 Ιουνίου 2008, όταν μετά από 13 ημέρες ομηρίας, έληξε το θρίλερ της απαγωγής του βιομήχανου, Γιώργου Μυλωνά, αφού προηγουμένως η οικογένειά του κατέβαλε τα λύτρα των 30 εκατ. ευρώ. Και μπορεί τον Αύγουστο του ίδιου έτους να διελευκάνθηκε πλήρως η απαγωγή, με τη σύλληψη του εγκεφάλου Βασίλη Παλαιοκώστα, όμως ο ίδιος, μετά την κινηματογραφική απόδραση (δύο φορές) με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Διαβάστε στο planet-greece το χρονικό απαγωγής του επιχειρηματία, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.....



Το χρονικό της απαγωγής

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Τρεις κουκουλοφόροι απαγάγουν τον Γιώργο Μυλωνά στις 11 το βράδυ, έξω από το σπίτι του.

Τετάρτη 11 Ιουνίου

Δίνεται διορία επτά εργάσιμων ημερών, για να συγκεντρωθούν τα λύτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρασκευή 13 Ιουνίου

Οι δράστες επικοινωνούν με το δικηγόρο της συζύγου, για να του πουν πού θα βρει απόδειξη ζωής – μια κασέτα ήχου, που άφησαν σε εκκλησία, όπου ακούγεται η φωνή του βιομηχάνου να ζητεί να πληρωθούν τα λύτρα.

Πέμπτη 19 Ιουνίου

Εκπνέει η προθεσμία των επτά ημερών που είχε δοθεί στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά, για να πληρωθούν τα λύτρα.

Παρασκευή 20 Ιουνίου

Οι απαγωγείς επικοινωνούν, για να πληροφορηθούν αν συγκεντρώθηκε το ποσό.

Δευτέρα 23 Ιουνίου

Τα ξημερώματα, μετά από 13 ημέρες ομηρίας, οι απαγωγείς αφήνουν ελεύθερο τον επιχειρηματία στο δρόμο Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκη, του δίνουν τα κλειδιά ενός κλεμμένου αυτοκινήτου μάρκας BMW με το οποίο επιστρέφει στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.