Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ο Λέτο


Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σεμπάσταν Λέτο την Πέμπτη στην Μπολόνια από τον Ιταλό καθηγητή κ. Μαρκάτι. Διαβάστε, πότε επιστρέφει στα γήπεδα...



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει πως όλα πήγαν καλά ενώ εύχεται στον "Σέμπα" ταχεία και καλή ανάρρωση ώστε να παίξει και πάλι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Σεμπάστιαν Λέτο υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υπήρχε.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στη Μπολόνια από τον καθηγητή κ. Μαρκάτσι, παρουσία του γιατρού του Παναθηναϊκού, κ. Κουλουμέντα.

Ο αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο την προσεχή Δευτέρα και να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο σε έναν περίπου μήνα προβλέπει εμφύτευση χονδροκυττάρων.


Η ΠΑΕ βρίσκεται στο πλευρό του "Σέμπα", θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο και του εύχεται την ταχύτερη και πληρέστερη δυνατή ανάρρωση προκειμένου να συνεχίσει να χαίρεται το ποδόσφαιρο με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να τον δούμε να διαπρέπει ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Λέτο σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μηνίσκου καθώς η βλάβη στον δικό του μηνίσκο ήταν πολύ μεγάλη και αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που είχαν κατά νου τόσο ο Ιταλός καθηγητής όσο και ο Έλληνας γιατρός του Παναθηναϊκού.

Επίσης όπως άλλωστε αναφέρει και η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ από το υγιές σημείο του χόνδρου του Λέτο πάρθηκαν κάποια χονδροκύτταρα τα οποία θα αναπτυχθούν για ένα μήνα και θα του τοποθετηθούν και πάλι με μια μικροεπέμβαση στα τέλη Ιουλίου.

Ο χρόνος αποθεραπείας του άσου του Παναθηναϊκού υπολογίζεται στους οκτώ μήνες αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία που θα έχει η αποθεραπεία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Πηγή:Sport24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.