Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παπακωνσταντίνου: "Πέσαμε έξω" [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πότε θα πέσει επάνω σου, είναι το ερώτημα...

"Υπάρχει μνημόνιο για την Ισπανία, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε" υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του.....

 στο news 247, διευκρινίζοντας ότι η άποψη πως η Ισπανία κατάφερε να πάρει χρήματα, χωρίς δεσμεύσεις είναι λάθος.

"Υπάρχει μνημόνιο για την Ισπανία, απλά επικεντρώνεται στο χρημτοπιστωτικό της σύστημα επειδή εκεί εντοπίζεται το πρόβλημά της" ανέφερε ο κ.Παπακωνσταντίνου.
Όσον αφορά στο ρόλο του ΔΝΤ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι παίζει κυρίαρχο ρόλο στο κλιμάκιο της τρόικας που θα "ελέγχει" την Ισπανία και "μάλιστα χωρίς να έχει δώσει λεφτά", οπότε "κατά κάποιο τρόπο είναι χειρότερο (σε σχέση με τη δική μας περίπτωση)".

Αναφορικά με την οικονομική ύφεση του 2011 στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ξεφύγαμε όλοι. Πέσαμε έξω σε μια σειρά από στοιχεία -όχι μόνο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης- αλλά ακόμα και η τρόικα. Πέρα από τα λάθη που έγιναν, το 2011 στέρεψαν και οι τράπεζες, με αποτέλεσμα να βαθύνει η ύφεση".

Για την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σημείωσε:"Έχω ακούσει τον Μιχαλολιάκο να λέει ότι ο Χίτλερ θα κριθεί. Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που προσβάλλει τη δημοκρατία. Η βία είναι απόρροια αυτών που αφήσαμε να γίνουν, τα γιαουρτώματα και τα συνθήματα στη Βουλή".

Δείτε το Βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΟΠΑΥ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΓΙΑ ΔΕΣ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ;Η ΒΙΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ;ΤΟ ΑΝ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.