Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;Καλεί Έλληνες να δολοφονήσουν Έλληνες!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι δυνατόν; Άνθρωποι σαν και αυτόν, που εκτρέφουν το μίσος και παροτρύνουν του Έλληνες να δολοφονήσουν Έλληνες ,κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι;Και είναι και στελέχη κόμματος που θέλει να κυβερνήσει;Δείτετι απίστευτα πράγματα λέει ο "κύριος" Ιφικράτης Αμυράς...

6 σχόλια:

  1. MΑΚΑΡΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ!!!
    ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΙΕΜΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΥΦΙΟΣ
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, εμείς δεν γράψαμε ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι υποψήφιος, απλώς δημοσιεύσαμ την κάρτα του, που ο ίδιος είχε βγάλει, όταν του είπαν ότι θα είναι υποψήφιος. Επειδή, όμως, μαθεύτηκε ότι υπάρχει στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο που αναρτήσαμε, έκοψαν την υποψηφιότητά του.

      Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει σε μία από τις Συνιστώσες του και πιο συγκεκριμένα στο ΔΗΚΙ.

      Όπως βλέπεις, το 'χουμε ψάξει....

      Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

    LYK-OS8 Ιουνίου 2012 10:25 μ.μ.
    πρέπει να προσπαθούμε για την αλήθεια , εκτός κι αν δεν το επιθυμούμε...
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση Κωνσταντίνε το έψαξα , ο εν λόγω ομιλητής διαγράφτηκε η εφυγε από τον σύριζα , πέρασε στο ΕΠΑΜ από όπου διαγράφηκε επίσης αμέσως και τώρα γράφει μόνος του αν και έχει κατηγορηθεί η σελίδα του σαν προβοκατόρικη... (http://iphicratisamyras.blogspot.gr/)
    τώρα για την ουσία των επισημάνσεων του θα έπρεπε να επικεντρωθείς σε επί της ουσίας σχολιασμό και όχι σε πιθανή προπαγανδιστική αντί- σύριζα προσπάθεια , χαίρε Λάμπρος.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Κωνσταντίνος8 Ιουνίου 2012 10:49 μ.μ.
    Εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος και θα πω ένα μόνο: όποιος προτρέπει πολίτες για να οργανωθούν σε ομάδες αντάρτικου πολέμου πόλεων, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως υπεύθυνος για τυχόν θανάτους ανθρώπων που θα θελήσουν να ενεργήσουν με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, πάντων, η προτροπή σε έκνομες ενέργειες καθιστά υπεύθυνο απέναντι στο νόμο εκείνον ο οποίος την κάνει.
    Δεν κάνω αντισυριζική προπαγάνδα αγαπητέ. Ρίξε μιά ματιά στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους γκρίζους λύκους της Θράκης, το εθνικιστικό "τουρκικό" κόμμα DEB, μάθε (αφού σου αρέσει να ψάχνεις) τι είναι γκρίζοι λύκοι και τι είναι το DEB και μετά συνέχισε να νιώθεις άσχημα όταν βγαίνει στη φόρα κάτι άσχημο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Α, και μία απορία (προς απλή επιβεβαίωση): το συγκεκριμένο που φαίνεται να μιλάει στο βίντεο, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, το Δεκέμβριο του 2008 ήταν μέλος του, έτσι δεν είναι;

    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2012 10:44 μ.μ.
    Αν και δεν είμαι ο Κωνσταντίνος, πραγματικά θέλεις επί της ουσίας σχολιασμό σε αυτά που λέει και προτρέπει τους πολίτες; Ξέρεις τι σημαίνει μελέτη για δράση σε αντάρτικο πόλεων; προτροπή για σχηματισμούς ολιγομελών ανεξάρτητων ομάδων, χρήσης όπλων και αποθήκευσής τους; προφανώς, είσαι ανίδεος για το πλήγμα που σημαίνει κάτι τέτοιο για το πολίτευμα, που αν δεν το σεβαστούμε εμείς δεν θα το σεβαστούν ούτε αυτοί με τους οποίους διαφωνούμε.
    Πού ήταν όταν έκανε αυτό το βίντεο; Να σου πω; Στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν έφυγε γι αυτό το βίντεο (ψάξτο, να μην σου δίνω μασημένη τροφή)

    Απάντηση

    LYK-OS8 Ιουνίου 2012 10:58 μ.μ.
    Αγαπητέ ανώνυμε ενδεχομένως έχεις δίκιο σχετικά με την πολιτειακή και νομική προσέγκιση των λεχθέντων , εδω όμως θα παρατήρησες την μέχρι υπερβολής χρέωση στους σιρυζαίους ,(εκλογές γαρ) για ότι "κινήται" , αν αυτό δεν είναι "γκεμπελισμός" ;;; Η άποψη μου τελικά είναι η εξής: Για τους ευρωλιγούρηδες εθνική κυριαρχία, ασφάλεια, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, εδαφική ακεραιότητα είναι διαπραγματεύσιμα. Μόνον το ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτο.Καλό βράδυ Λαμπρος Κ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2012 11:06 μ.μ.
    Καλά επισμαίνουν στα σχόλια του αυθεντικού βίντεο, "ο επαναστάτης με την Burberry"!!
    Τον βλέπετε αυτόν ικανό να διεξάγει "αντάρτικο"; Μεγάλη φαντασία έχετε εσείς και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του αυτός.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2012 11:14 μ.μ.
    Έχεις ιδέα φίλε πόσοι ανόητοι μπορεί να βρεθούν και να ακούσουν τις προτροπές του, να μελετήσουν αυτά που λέει και να ξεκινήσουν αντάρτικο πόλεων; Μπορείς να καταλάβεις ότι η ανοησία κάποιες φορές είναι πολυ επικίνδυνη, επειδή βρίσκονται πρόθυμοι (και χρήσιμοι) ηλίθιοι για να την υλοποιήσουν; Ξέρεις πόσο απέχει η ανοησία του τύπου από την πραγματικότητα; Ψάξε στο ίντερνετ και θα βρεις ότι τα υλικά για τέτοιου είδους δράση, πωλούνται στα σούπερ μάρκετ. Επιτέλους, αν δεν ξέρετε τι ακριβώς λέει ο τύπος, μην μιλάτε και προσπαθήστε να σκεφθείτε σοβαρά τις πιθανές παρενέργειες αυτών που λέει


    ο ιδιος χδντ8 Ιουνίου 2012 11:31 μ.μ.
    Φίλε ανώνυμε
    Έχεις απόλυτο δίκαιο , και απ΄ότι διαβάζω υπάρχουν πολλοί ανόητοι που ακούν τις προτροπές του .
    Αν όμως νομίζεις πως θα υπάρξουν όσοι και εδώ να ξεκινήσουν αντάρτικο πόλεων είσαι βαθιά νυχτωμένος . Γιατί όπως έλεγε η γιαγιά μου ο ¨ κώλος σας για άβραστο γάλα δεν είναι ¨
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ,ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Β'ΠΠ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ...ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΥΣ!,ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ,ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στελεχος του κομματος αποτελει ομως βεβαιως βεβαιως.και εγω ρωτω γιατι δεν τον διαγραφει απο το κομμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.