Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Έκλεψαν όπλα από το ΑΤ της Κω!

Και αντιτρομοκρατική στις έρευνες

Σήμερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου - καταμέτρησης στην αποθήκη οπλισμού, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί τέσσερα....

 τυφέκια G3Α3 με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 με τέσσερις γεμιστήρες.

Σ'υμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ηδη, στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ για τις έρευνες ενημερώνεται συνεχώς και η Αντιτρομοκρατική.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κλοπή οπλισμού στην Κω. Στις 4 Αυγούστου 2002 κι ενώ η Αντιτρομοκρατική εξάρθρωνε τη 17 Νοέμβρη και τον ΕΛΑ, άγνωστοι εισέβαλλαν στο στρατόπεδο του νησιού, απ' όπου άρπαξαν τουλάχιστον δύο οπλοπολυβόλα, ένα κιβώτιο με 45άρια και αριθμός αυτόματων G3, σαν αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του Bρετανού ταξίαρχου Στίβεν Σόντερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.