Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Επέλαση του θανάτου στη Συρία

Στη Συρία, ο θάνατος έχει στήσει πανηγύρι και η Διεθνής Κοινότητα παίζει κρυφτό, εν μέσω έντολνης φημολογίας ότι η CIA προμηθεύει με όπλα τους αντάρτες, ενάντια στο καθεστώς που συνεχίζει να αιματοκυλεί και να βομβαρδίζει τη χώρα....



Περισσότεροι από 120 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε συγκρούσεις και βομβαρδισμούς στη Συρία.

Η σημερινή ημέρα ήταν από τις πιο αιματηρές στη χώρα μετά την--θεωρητική--εφαρμογή της εκεχειρίας, στις 12 Απριλίου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από τις συγκρούσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 66 πολίτες, 43 στρατιώτες, πέντε αντάρτες και άλλα πέντε άτομα η ταυτότητα των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί, ανέφερε η οργάνωση που εδρεύει στη Βρετανία και βασίζει τα στοιχεία της σε μαρτυρίες ακτιβιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.