Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ξέρουν κάτι παραπάνω στα CARREFOUR ή είναι προβοκάτσια;


Ξέρουν κάτι παραπάνω στα CARREFOUR  ή είναι προβοκάτσια;

Ξέρουν κάτι εκεί στα σούπερ μάρκετ που δεν ξέρουμε εμείς;Δείτε τα Νέα καροτσάκια...
πελατών στο κατάστημα CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Τρίτη 5/6/12. Φαίνεται ότι εκτός από το ευρώ ετοιμάζονται και για τη...δραχμή; Ξέρουν κάτι ή είναι ένα κακόγουστο αστείο; (τυχαίο και το γεγονός  ότι τα καρότσια όπως φαίνεται μπροστά έχουν κατασκευαστεί στη...Γερμανία;)

cretalive.gr

3 σχόλια:

  1. Με τα ΕΥΡΩ πηγες πρωτη σου φορα σε σουπερ μαρκετ??? ...αυτα ειναι απο παλια.. λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. παπαγαλακια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υποθέσουμε ότι κάτι ξέρουν, μας δηλώνουν και την ισοτιμία ευρώ δραχμής. 1 ευρώ 100 δραχμές, ας θυμηθούμε την ισοτιμία εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ, 1 ευρώ 340 δραχμές. Άρα το πρώτο και το τελευταίο όφελος της χώρας από το ευρώ είναι με την έξοδο του από αυτό και η διαμορφούμενη ισοτιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σίγουρα δεν είναι δήλωση ισοτιμίας , απλά το νόμισμα των 100 δραχμών ίσως να είναι το πλησιέστερο από άποψη διαστάσεων ώστε να "ταιριάζει" στο μηχανισμό απαγκίστρωσης του καροτσιού.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.