Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

O Βενιζέλος "άδειασε" τον Παπανδρέου.

Διεθνή ελεγκτική εταιρεία προκειμένου να ελεγχθούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πως θα βάλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πυροδοτώντας σχόλια πως...


 με την κίνηση αυτή «αδειάζει» τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στην εκπομπή «Στον ενικό» στο enikos.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω παραλάβει ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει 130 εκατομμύρια χρέη και θα διορίσω την Τετάρτη διεθνή ελεγκτικό οίκο για να κάνει πλήρη διαχρονικό οικονομικό έλεγχο του ΠΑΣΟΚ».

Ο κύριος Βενιζέλος μετά την απάντηση που έδωσε για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ: «Ποια εσωκομματικά; Σιγά τα αίματα... Κρατήστε μικρά φιαλίδια..Γιατί όταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα, πρέπει να έχει», έρχεται με την ανακοίνωση αυτή να βάλει νέες φωτιές στο κόμμα του.

Πάντως σημειώνεται πως ήδη από τις 11 Απριλίου του 2012 σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, είχε αναφέρει ότι ο έλεγχος των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ θα περάσει σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.