Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Απέδρασε κρατούμενη για συμμετοχή στους «Ροζ Πάνθηρες»


Κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η κρατούμενη έφυγε σαν... κυρία! Απίστευτη εξέλιξη στην ιστορία, εκτεθειμένη για ακόμη μία φορά η διοίκηση των φυλακών....



Απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού προφυλακισμένη, που είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για συμμετοχή τους «Ροζ Πάνθηρες», τη διεθνή σπείρα που «έχει χτυπήσει» σε κοσμηματοπωλεία σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η κρατούμενη κατάφερε να αποδράσει με τη βοήθεια συνεργού, ο οποίος μετέβη στις φυλακές κατά τη διάρκεια του επισκεπτήριου. Ο άνδρας συνεργός της προφασίστηκε ότι επρόκειτο να παραδώσει υλικά (χρώματα) στην σερβικής καταγωγής γυναίκα, που εργαζόταν στις φυλακές ως ελαιοχρωματίστρια. Την ώρα της παράδοσης των υλικών ο άνδρας χτύπησε την φύλακα σωφρονιστική υπάλληλο η οποία έπεσε στο έδαφος και μαζί με την υπόδικο απέδρασαν.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.