Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αλλαγές στο δημοσιονομικό σύστημα της Κεντρικής Διοίκησης

Η μεταρρύθμιση του δημοσιονομικού συστήματος θα κοστίσει 43 εκατ. ευρώ.Η μεταρρύθμιση του δημοσιονομικού συστήματος θα κοστίσει 43 εκατ. ευρώ....
Αλλαγές στο δημοσιονομικό σύστημα της Κεντρικής Διοίκησης και της Γενικής Κυβέρνησης επιδιώκει η Κυβέρνηση. Προς το σκοπό αυτό θα λάβει τεχνική βοήθεια από το ΔΝΤ και την Ομάδα Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα.
Η μεταρρύθμιση του δημοσιονομικού συστήματος θα κοστίσει 43 εκατ. ευρώ και θα βασισθεί σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας της οικονομικής διαχείρισης στους φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης και στην λειτουργία ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης των επιχειρησιακών, οικονομικών και άλλων πόρων των φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει η ανάπτυξη ενός προτύπου κοστολογικού πλαισίου, η αναμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής παροχής υπηρεσιών προς τον πολίτη, η ανάπτυξη νέου λογιστικού σχεδίου, ο εκσυγχρονισμός των μεθόδων αποτίμησης παγίων, κ.α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.