Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Bundesbank: Στο ευρώ πρέπει να μείνουν όλες οι χώρες

Οι Financial Times της Γερμανίας δημοσιεύουν τα αποτελέσματα μελέτης της  Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας.Οι Financial Times της Γερμανίας δημοσιεύουν τα αποτελέσματα μελέτης της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας....
Τα αποτελέσματα μίας μελέτης της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας δημοσιεύουν οι Financial Times της Γερμανίας σημειώνοντας ότι το συμπέρασμα της Bundesbank είναι πως δεν μπορεί να φύγει καμία χώρα από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που αναμεταδίδει η Deutche Welle η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να παραμείνουν στην ευρωζώνη όλες οι χώρες-μέλη της.
Για το ζήτημα αν για κάποιες χώρες θα έπρεπε να προτιμηθεί ένα άλλο νομισματικό σύστημα αναφέρεται ότι: αποδεικνύεται ότι αυτό δεν ισχύει για καμία από τις χώρες που ανήκουν σήμερα στη ζώνη του ευρώ.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η μελέτη, για τη διαρκή συμμετοχή κάθε χώρας-μέλους σε μία νομισματική ένωση είναι απαραίτητες μία οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,  οι οποίες να λαμβάνουν επαρκώς υπόψη τις προϋποθέσεις του κοινού νομίσματος και της ενιαίας νομισματικής πολιτικής στην ευρωζώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.