Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Ομπάμα γιατρός στο εξώφυλλο του New Yorker!

Στην Ελλάδα τέτοιο περιοδικό θα έκλεινε...

Γνωστό για τα ξεχωριστά του εξώφυλλα το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό The New Yorker , αφιερώνει αυτό το τεύχος του στον Μπαράκ Ομπάμα και την ιστορική μεταρρύθμιση για την υγεία που εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Ανώτατο Δικαστήριο. Δείτε το...




Σε αυτό το τεύχος το εξώφυλλο κοσμεί σκίτσο του Ομπάμα με λευκή ιατρική μπλούζα, στηθοσκόπιο και εκτυφλωτικό χαμόγελο και τίτλο σε καλή υγεία , ώστε να τονιστεί ακόμα περισσότερο η σημασία αυτής της σημαντικής νίκης του Αμερικανού προέδρου και των Δημοκρατών λίγους μήνες πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.



Το Obamacare δεν έγινε αποδεκτό από όλους, καθώς το συντριπτικό ποσοστό των Ρεπουμπλικανών δεν θέλει το σύστημα που προβλέπει την αναγκαστική ασφάλιση όλων των Αμερικανών μέχρι το 2014, χαρακτηρίζοντας το αντισυνταγματικό .

Ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλος του Ομπάμα μάλιστα, Μιτ Ρόμνει είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή την αντίθετη θέση του στο νομοσχέδιο καλώντας τους ψηφοφόρους του να διώξουν τον σημερινό πρόεδρο από τον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.