Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ό ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ "φυγάδευσε" 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

- Ιδού ποιο είναι το μεγαλοστέλεχος της ΑΤΕ που έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ!
- "Δεν είναι 10 είναι 8 εκατ. τα λεφτά που φυγάδευσα" λέει!

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! Πού τα βρήκε;.....



Με δήλωσή του, στην εφημερίδα Real News, ο ίδιος ο Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχεται ότι έβγαλε έξω πολλά εκατ. ευρώ, αλλά "δεν είναι 10, όπως λέει ο Προβόπουλος" τονίζει χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό".

Βέβαια, ο κύριος Πανταλάκης ΔΕΝ μας λέει αν τελικά αποκτήθηκε το περιουσιακό στοιχείο (που δεν αποκτήθηκε, όπως ενημερώνει αξιόπιστη πηγή το planet-greece) και ΔΕΝ μας λέει επίσης, σε ποια τράπεζα φυλάσσονται πλέον τα χρήματα και με τι επιτόκιο!

Επίσης ΔΕ μας λέει γιατί δεν τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα. Τι φοβάται; Μήπως ότι διοικεί μία χρεωκοπημένη τράπεζα; Και γιατί ΔΕΝ αναφέρει πώς αποκτήθηκαν ακριβώς όλα αυτά τα χρήματα, τα οποία αποτελούν τμήμα της οικογενειακής του περιουσίας; ΔΕΝ μας λέει επίσης σε πόσο χρονικό διάστημα αποκτήθηκαν.

Αυτά τα ολίγα, για αρχή, γιατί ούτε κουτόχορτο μασάμε, ούτε διαφήμιση της Αγροτικής Τράπεζας λάβαμε ποτέ από οποιονδήποτε... Πανταλάκη. Κι ο νοών νοείτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.