Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Νέες αυξήσεις στα εισητήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς,φέρνει το μνημόνιο!!!

Νέες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς έρχονται από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, με βάση το νέο μνημόνιο.

Σύμφωνα με δημοσιευματα,το αργότερο μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, ο ΟΑΣΑ υποχρεούται να διαμορφώσει την τιμή του εισιτηρίου του 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) σε 1,75 ευρώ τουλάχιστον και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ.
Αυξήσεις όμως θα επιβληθούν και στα μειωμένα εισιτήρια τα οποία πρόκειται να διαμορφωθούν σε 0,90 ευρώ από 0,75 ευρώ αντίστοιχα, ενώ ακριβότερα κατά 25% θα κοστίζει κάθε επιβίβαση στον προαστιακό και στα τρένα του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε λίγους μήνες οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και από τα σούπερ μάρκετ, καθώς ο ΟΑΣΑ απέκτησε τη δυνατότητα χρήσης Barcodes.
Με αυτή την κίνηση ο ΟΑΣΑ εγκρίνει την εκτύπωση barcode στην πίσω όψη των εισιτηρίων, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τα καταστήματα.
Συγκεκριμένα, προτείνεται συσκευασία δεσμίδων 10 εισιτηρίων με μορφή "Shrink", για ποσότητα 1.000.000 εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.