Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι Έλληνες υποφέρουν και οι "Πασόκοι" της Αγροτικής Ασφαλιστικής γλεντάνε στο Μονακό και το Μόντε Κάρλο! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα...

Ωραία τα τακτοποίησε και φέτος ο Πρόεδρος του Συλλόγου και γνωστός αμόρφωτος ΠΑΣΟΚος, Γιώργος Συκαμιάς (φώτο). Η φετινή εκδρομή των υπαλλήλων της Αγροτικής Ασφαλιστικής οδηγεί στο Μονακό, το Μόντε Κάρλο και τη Νίκαια...



στα πλαίσια των "πολιτιστικών εκδηλώσεων" εννοείται... όπου "πολιτιστικές εκδηλώσεις" σημαίνει:

επιδότηση από την μαμά εταιριά και τους Έλληνες φορολογούμενους...


Όσο για το ποιος είναι ο Γιώργος Συκαμιάς, εκτός από στέλεχος της Αγροτικής Ασφαλιστικής είναι και γραμματέας της ΤΟ Καισαριανής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου, όπου το "ταβερνείο" που είχε πάει η κα Άννα Διαμαντοπούλου ανήμερα τ' αη Γιωργιού ("ποιος να γιορτάζει, ποιος να ξέρει"....) και την περιποιήθηκαν δεόντως, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

* το θέμα αποκάλυψε το dexi-extreme

1 σχόλιο:

  1. ΟΚ ΕΙΠΑΜΕ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣΕΛΕΣ..ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ?
    670 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΙΣΩΣ.....ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ!!! ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.