Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή Μεϊμαράκη στον υπουργό Δικαιοσύνης


Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη -επικαλούμενος και την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων- απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ζητώντας να....

 μεριμνήσει άμεσα ώστε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε σε αυτή την κίνηση «επειδή με τις επιλεκτικές διαρροές δημιουργείται νοσηρό κλίμα και όλοι οι βουλευτές μένουν αθωράκιστοι σε οποιονδήποτε θέλει να τους πλήξει προσωπικά ή να πλήξει το κοινοβούλιο».

«Σε μια περίοδο που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να δημοσιοποιούνται όλα. Διότι δεν είναι δυνατόν ο καταγγέλλων να κάνει χρήση απορρήτων εγγράφων ατιμώρητος, και ο καταγγελλόμενος να μην έχει πρόσβαση ούτε στο φάκελό του», προσέθεταν ο ίδιες πηγές.

πηγή ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.