Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστηριώδης υπόθεση, η έκρηξη μηχανισμού στα χέρια νεαρού πριν λίγες ημέρες στην Σπάρτη.

Την άκρη του νήματος με την μυστηριώδη υπόθεση της έκρηξης του εμπρηστικού μηχανισμού στα χέρια 38χρονου κατοίκου από τις Αιγιές Λακωνίας που λαμπάδιασε και κάηκε 150 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης υπό τον διοικητή Ζαχαρία Αγρανιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες...


 στην σχηματισθείσα δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης πλην του 38χρονου Γ.Κ, επλέκονται δύο νεαρές κοπέλλες που διέμεναν σε κατοικία πλησίον του Πανεπιστημίου Σπάρτης και όπως προκύπτει από καταθέσεις κοίμιζαν τον κομιστή του εμπρηστικού μηχανισμού συχνά στο σπίτι τους. Κάτι που όπως φαίνεται έγινε και τη νύχτα της προηγούμενης Παρασκευής.

Επίσης μετά τις έρευνες σε παραθεριστική κατοικία στο χωριό Μελιτίνη, ένας εκ των ιδιοκτητών του σπιτιού παρουσιάστηκε στην αστυνομία δηλώνοντας ότι δεν έχει σχεση με την υπόθεση της έκρηξης. Η αστυνομία όμως βρήκε στην αγροτική κατοικία ρολόγια αλλά και σύνεργα εκρηκτικών μηχανισμών τα οποία έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εαν έχουν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις ή ομοιάζουν με σύνεργα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εκρήξεις στη Νότια Λακωνία.

Αναλυτικό δελτίο τύπου αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.