Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αλβανός ιδιοκτήτης μπαρ διακινούσε ναρκωτικά.

Ένας  36χρονος  Αλβανός, ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου, καθώς και 23χρονος επίσης Αλβανός και 21χρονος Βρετανός, υπάλληλοι του καταστήματος, συνελήφθησαν για  κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που...


 πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο καφέ μπαρ ιδιοκτησίας του 36χρονου Αλβανού, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν κρυμμένα στους χώρους του μπαρ του καταστήματος:

συσκευασία με 111 γραμμάρια κάνναβης

τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων περίπου

συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 3.2 γραμμαρίων

δύο «φιξάκια» κοκαΐνης έτοιμα προς πώληση

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα, ενώ στην οικία του 21χρονου Βρετανού βρέθηκε ένα σπαθί μήκους 85 εκατοστών, μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, μεταλλική σιδερογροθιά, καθώς και ένας εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος ( tazer ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.