Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Συναυλία της Μποφίλου με ΜΑΤ υπό τον φόβο επεισοδίων από τη Χρυσή Αυγή

Υπό την ισχυρή παρουσία ΜΑΤ, δικυκλιστών, τζιπ και ειδικών φρουρών πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Δήμο Αυλώνα, καθώς μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν απειλήσει την τραγουδίστρια με σημείωματα που είχαν αναρτήσει σε διάφορα σημεία της πόλης, λέγοντας της....

πως είναι ανεπιθύμητη.

«Μποφίλιου θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Είσαι ανεπιθύμητη! Ερχόμαστε...», έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα, το οποίο ανάγκασε τον Δήμαρχο Αυλώνα να ζητήσει την παρουσία αστυνομικών, δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Μποφίλιου δέχεται απειλές από τη Χρυσή Αυγή.

Γύρω στις 20.00 κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή του Αυλώνα εν όψει της συναυλίας. Μια κλούβα με αστυνομικούς, ένα τζιπ και 6-7 μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Περίπου 30 αστυνομικοί βρέθηκαν κοντά στο μουσείο Ζυγομάλα, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της στη Lifo πως από τη στιγμή που είχε αναρτήσει το «διάσημο» tweet της εναντίον του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου είχε δεχθεί επανειλλημμένα απειλές για τη ζωή της.

«Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν «μωρή καρ…λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα» και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν», είχε πει η τραγουδίστρια.

Πάντως η συναυλία στο Δήμο Αυλώνα έληξε ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.