Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βιβλίο - Βόμβα γράφει ο Παπανδρέου! Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά το "μαζί τα φάγαμε" του Θόδωρου Πάγκαλου, άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, ετοιμάζεται να ...


το ρίξει στη λογοτεχνία, με ένα βιβλίο - βόμβα όπως γράψαμε επίτηδες στον τίτλο του άρθρου προκειμένου να κερδίσουμε προβολές.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το βιβλίο προς έκπληξη όλων, θα είναι γραμμένο στα ελληνικά και θα περιέχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις του πρώην πρωθυπουργού, με τον Στρος Καν, τα όσα συνέβησαν στις Κάννες μεταξύ του ιδίου, του Νικολά Σαρκοζί και της Άνγκελα Μέρκελ και τα χρόνια της δύσκολης διακυβέρνησης από το 2009.

Αυτά σύμφωνα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα δικά μας στελέχη, ο Γιώργος βαριέται πολύ όταν δεν ταξιδεύει ανά τον κόσμο και επειδή όλοι οι πολιτικοί το έχουν αυτό το ψώνιο, αποφάσισε εκτός από μια διαλυμένη χώρα, να αφήσει πίσω του και συγγραφικό υλικό. Εκτός τούτου, μετά τα καταπληκτικά του κατορθώματα ως πολιτικός, η αποχή του από την ποδηλασία, το κανό και τους μαραθώνιους, κρίνεται απαραίτητη από ψυχιάτρους και σωματοφύλακες, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική και νοητική του ακεραιότητα.
Περισσότερο σωματική.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο Γιώργος αν τελικά γράψει το βιβλίο - βόμβα, θα επιδιώξει να πολώσει ελαφρώς το αρνητικό προς αυτόν κλίμα, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει να αθλείται και πάλι, καθώς έχει όλη τη ζωή μπροστά του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.