Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαπατούσαν τους παπάδες.

10 Έλληνες , ηλικίας από 29 έως 52 ετών, από την Θεσσαλονίκη είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας...


 είχαν διακριτούς ρόλους και κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του έτους 2011 έως και το Μάρτιο του έτους 2012, κατάφεραν να αποσπάσουν από (24) κληρικούς, το συνολικό ποσό των (455.000) €, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους (52) κληρικούς, αξιώνοντας, το ποσό των (210.000) €. Ειδικότερα, ένας εκ των δραστών, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους παθόντες, συστηνόμενος ως εκπρόσωπος του Ταμείου Κληρικών και επικαλούμενος ότι δικαιούνται αναδρομικά χρήματα, τους έπειθε να καταθέτουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των υπόλοιπων δραστών, μέσα σε στενή χρονική προθεσμία λίγων ωρών, μέρος των δικαιουμένων χρημάτων. Η ανάληψη των χρημάτων, γινόταν άμεσα από τους δράστες και αφού ελάμβαναν το μερίδιό τους, απέδιδαν τα υπόλοιπα, σε αρχηγικό μέλος της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.