Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρα πανό σήκωσαν οι αστυνομικοί στην ΓΑΔΑ.

Αυτά είναι τα πανό που ανάρτησαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της Ένωσης Αττικής, επιθυμώντας να στείλουν από την "φυσική" τους έδρα το μήνυμα της δυσφορίας που διακατέχει σύσσωμο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται, ότι...


 την ίδια ώρα, συνδικαλιστές των
ομοσπονδιών και των τριών Σωμάτων, πραγματοποιούν σιρκουί από αρχηγείο σε αρχηγείο, ζητώντας από τους αρχηγούς να συνταχθούν στην προσπάθεια καθολικής καταδίκης των μέτρων κι ένωσης της φωνής διαμαρτυρίας με τους υφισταμένους τους, που βλέπουν να κατευθύνονται ολοταχώς προς το οικονομικό αδιέξοδο.
Πριν από λίγη ώρα συναντήθηκαν με τον πρώτο υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Κωνσταντίνο Κουνουγέρη, ο οποίος δήλωσε ότι η οποιαδήποτε μείωση στους μισθούς των λιμενικών και των ένστολων αποτελεί εμπαιγμό και προς την ηγεσία και είπε ότι ο ίδιος θα δώσει κανονικά αύριο το παρόν στο συλλαλητήριο. Ο αρχηγός Δ. Μπαντιάς, απουσιάζει σε υπηρεσιακό ταξίδι στην Κύπρο.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.