Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Spiegel: Καθόλου κολακευτική η έκθεση της Τρόικας για την Ελλάδα


«Η Ελλάδα θα λάβει προφανώς τη δόση των 31 δις. ευρώ» αναφέρει δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel που σημειώνει:....

«Ένα νέο έλλειμμα δισεκατομμυρίων και τεράστια ελλείμματα στις μεταρρυθμίσεις: η έκθεση της Τρόικας για την κατάσταση στην Ελλάδα δεν θα είναι κολακευτική. Ωστόσο η εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας έχει ήδη αποφασιστεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα».

Το περιοδικό επικαλείται δήλωση ευρωπαίου διπλωμάτη στο περιοδικό Wirtschaftswoche, σύμφωνα με τον οποίο ‘ο φόβος για ένα φαινόμενο ντόμινο είναι πολύ μεγάλος’. Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Β. Σόιμπλε Μάρτιν Κότχαους δήλωσε προς το Spiegel: «Δεν υπάρχει νέα κατάσταση των πραγμάτων για την Ελλάδα. Η Τρόικα διαπραγματεύεται και συζητά με την ελληνική κυβέρνηση και στη συνέχεια θα καταρτίσει την έκθεσή της. Μόνον όταν παρουσιαστεί η έκθεση, θα έχουμε μία βάση για να αποφασίσουμε πώς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.