Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των TOR M-1.


Δέκα νέες εταιρείες, μέσω των όποιων διακινήθηκε μέρος της μίζας από τα ΤΟΡ Μ-1, προκύπτουν από τα νέα στοιχεία της δικογραφίας για τον Άκη Τσοχατζοπουλο.
Οι εταιρείες αυτές, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, χρησιμοποιήθηκαν ως...


 οχήματα για την απόκρυψη συνολικά 8,7 εκατ. δολαρίων, ποσό προερχόμενο από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Ελβετία ο εκπρόσωπος της Ντρουμιλαν στην Ελλάδα Βλάσης Καμπούρογλου,ο όποιος εμπλέκεται ποινικά στην υπόθεση.

Μετά το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προέκυψε ότι τα επίμαχα εμβάσματα πήγαν αρχικά σε εννέα εταιρείες και από εκεί κατέληξαν στην ιταλική. Sdg S.r.I νόμιμος εκπρόσωπος της οποίας εμφανίζεται ο ήδη προφυλακισμένος επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζιδης.

Οι δικαστικές αρχές θεωρούν όμως ότι πίσω από τις εταιρείες αυτές βρίσκεται ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζοπουλος. Ενισχυτικό της άποψης των αρχών είναι, εκτός από την ύπαρξη της εταιρείας Ντρουμιλαν, η ανεύρεση χειρόγραφων σημειώσεων και έγγραφων που κατασχέθηκαν τόσο στο σπίτι του Σαχπατζιδη, όσο και στο γραφείο του Άκη Τσοχατζοπουλου. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάκριση μπαίνει στο τελευταίο στάδιο.

Ο ανακριτής θα καλέσει νέους κατηγορούμενους και θα στείλει κλήσεις για συμπληρωματικές απολογίες στους ήδη υπάρχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.