Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η επιστροφή του Βαγγέλα

 Στην έδρα του επέστρεψε ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θεωρώντας πως η υπόθεση του έχει πλέον ξεκαθαρίσει....



«Θεωρώ ότι πλέον υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για το θέμα μου και αισθάνομαι πολιτικά μέσα μου ότι πρέπει να ανέβω στην έδρα. Μέσα στη Βουλή αισθάνομαι καθαρός και ευχαριστώ όλους τους βουλευτές και τα κόμματα που έδειξαν μια συμπεριφορά πολιτισμένη σε μια τέτοια περιπέτεια και σε μια καταγγελία που τάραξε το πανελλήνιο και κόντεψε να ταράξει όλη την Ευρώπη.
Χαίρομαι, γιατί βλέπω ότι η κοινή γνώμη δεν τσίμπησε μετά την 2η Κυριακή, αν και την 1η ήταν σε μια επιφύλαξη για το αν ο Βαγγέλης έκανε τη "λαδιά". Υπήρχε η αναμονή, εγώ όμως καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι το κοινοβούλιο, οι βουλευτές και τα κόμματα έκαναν παιχνιδάκι με αυτή την ιστορία. Συμπεριφέρθηκαν πολιτισμένα. Αυτό δείχνει ωριμότητα και διάθεση να έχει η χώρα ομαλότητα και να προχωρήσει με ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.