Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μεγάάάάάλη είδηση.Ο Κολλάς προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάζω τον Γιάννη Λοβέρδο, στον λογαριασμό του στο facebook και ανατρίχιασα, από συγκίνηση: "Η είδηση ότι μετά τον διαβόητο Φωτόπουλο της ΔΕΗ κι ο περιβόητος Κολλάς προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ κι αρθρογραφεί στην Αυγή, δεν με αιφνιδίασε. Το απεχθές συντεχνιακό, κομματικό κράτος των Κολλάδων που μας ...


έφερε σε αυτά τα χάλια ,τα οποία θα πληρώνουν και τα παιδιά μας, που θα έβρισκε καταφύγιο παρά στην Κουμουνδούρου.
Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι ευθύνονται για την εισβολή του ΔΝΤ και της τρόικα στη χώρα μας.Ας μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας.Για σκεφτείτε τι πληρώνουμε γι αυτούς και τους όμοιούς τους τόσα χρόνια.όχι τους μισθούς τους.Όλα τα άλλα που έκαναν.

  Για όσους ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ''..... Ήταν, με τις ψήφους των προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος των εργαζομένων στα αστικά λεωφορεία της πρωτεύουσας. Ένα πρωί, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είχαν φωτογραφίες με γυμνούς ανθρώπους, να προσπαθούν να καλυφθούν. Ήταν οδηγοί λεωφορείων που τους είχαν γυμνώσει συνδικαλιστές, με μπροστάρη τον πρόεδρο, στην οδό Σωκράτους, πλάι στην Πλατεία Ομονοίας. Πρόσωπα, που το κίνημα τιμώρησε με δημόσια διαπόμπευση και εξευτελισμό, επειδή δεν συμφώνησαν με το σύνθημα «όχι στην ιδιωτικοποίηση».

Να το χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ (που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του κράτους με τις χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων και άρα κατά των ιδιωτικών υπαλλήλων που" πληρώνουν το μάρμαρο")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.