Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μπαράζ εμπρησμών σε ΙΧ και δίκυκλα στην Αττική


Μπαράζ εμπρησμών σε ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα, σημειώθηκε τη νύχτα στην Αττική. Συγκεκριμένα, το κρεσέντο των εμπρησμών άρχισε...



λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου 5, στις Αχαρνές, το οποίο καταστράφηκε.

Ακολούθησαν εμπρησμοί σε σταθμευμένα οχήματα στην οδό Λεωσθένους 38 στο Περιστέρι και στις οδούς Βελβανδού 36 και Σποράδων 27 στην Κυψέλη, με διαφορά δέκα λεπτών, όπου καταστράφηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα.

Λίγο αργότερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο δίκυκλα σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αγίου Βασιλείου και Λητής στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο ένα και να καταστραφεί ολοσχερώς το άλλο. Τέλος, εμπρησμός σημειώθηκε και σε ΙΧ αυτοκίνητο, στην οδό Αραχώβης 46 στα Εξάρχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.