Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΤΩΡΑ:Συγκεντρωμένοι στο Πεδίο του Άρεως.

Εργαζόμενοι αρχίζουν και συγκεντρώνονται στο πεδίο του Άρεως προκειμένου να μετέχουν στην κινητοποίηση που έχιε εξεγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.Όλη η Ελλάδα σήμερα έχει βάλει λουκέτο.
Εξαιτίας της γενικής απεργίας αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στη...


 λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, τραπεζών, σχολείων, νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, ΔΕΚΟ, στα αεροδρόμια, καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, καθώς στην απεργία συμετέχει και η ΠΝΟ.

Κλειστά θα είναι με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα. Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου αποφάσισαν, με το κλείσιμο των μαγαζιών τους από τις 9 το βράδυ να σβήνουν και τα φώτα.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα συγκεντρωθούν στις 11.00 στο Πεδίον του Άρεως, οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στο Μουσείο, ενώ το ΠΑΜΕ για άλλη μια φορά κάνει δική του ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια, στις 10.30. Όλοι θα κατευθυνθούν προς την Βουλή.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει ο ΟΑΣΘ, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 8 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Χειρόφρενο αποφάσισαν να τραβήξουν τα ταξί της Θεσσαλονίκης, από τις 5 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 5 το πρωί της Παρασκευής.

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ). Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στις 9:30 ιδιοκτήτες ταξί, επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.