Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σκάει βόμβα στο ΠΑΣΟΚ από τα ...Τρίκαλα!


Σφόδρα δυσαρεστημένο κορυφαίο «Βενιζελικό» στέλεχος πνέει μένεα εναντίον του Βενιζέλου και είναι έτοιμο να τα…

βροντήξει και να φύγει, αν δεν φύγει ο πρόεδρος!...

Το ακολουθούν δε και πολλοί άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν και να «χωνέψουν» στη στάση Βενιζέλου στο θέμα με την περιβόητη λίστα όσων έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ή έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα.

«Δεν είναι δυνατόν την ώρα που υποβάλλουμε το λαό σε πρωτοφανείς θυσίες, περνάμε νέα χαράτσια και φόρους ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κρατάει στο συρτάρι του τη λίστα και να κάνει πως… δεν ακούει» λέει χαρακτηριστικά το στέλεχος το οποίο υπογραμμίζει πως «δεν με καλύπτουν οι εξηγήσεις που δίνει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να με πείσουν. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά που γίνονται. Να βλέπει ένας πολιτικός αρχηγός τη χώρα να οδηγείται στο γκρεμό κι αυτός να… σφυρίζει αδιάφορα, την ώρα που είναι και Κυβερνητικός εταίρος. Απαράδεκτο…». Η… βόμβα είναι πολύ πιθανό να σκάσει και… επώνυμα τις επόμενες μέρες ή και ώρες…

πηγή: trikalavoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.