Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συνέλαβαν δημοσιογράφο που επιχειρούσε να βάλει "όπλο" στα δικαστήρια.

Οι...φαϊνές ιδέες των αρχισυντακτών της, την οδήγησαν στο κρατητήριο.
Όσοι δημοσιογράφοι επισκέπτονται συχνά την Ευελπίδων,γνωρίζουν καλά πως τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι και τόόόόόόόσο χαλαρά,όσο θα παρουσιαστούν σήμερα στα δελτία ειδήσεων.Όταν όμως είσαι μέσα στο γραφειάκι σου και ...κατεβάζεις ιδέες, τότε οι ρεπόρτερ,που ...


τα κάνουν όλα πλέον για να μην χάσουν τη δουλειά τους (όπως τους λένε) βρίσκονται αντιμέτωποι με την διακαιοσύνη.
Έτσι και σήμερα, η ρεπόρτερ-καθ'ολα έμπειρη Β.Π.-υπακούωντας τους αρχισυντάκτες της και θέλοντας να αποδείξει πως ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει στα δικαστήρια, επειχείρησε να πετάξει μια τσάντα πάνω από την περίφραξη της Ευελπίδων που υποτίθετε πως περιείχε όπλα.έγινε όμως αντιληπτή από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο ΑΤ Κυψέλης.Δεν γνωρίζουμε εάν θα σχηματιστεί τελικά δικογραφία εναντίον της, πάντως πριν από λίγο μάθαμε πως αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.