Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κρυφός... γάμος του Δημήτρη Διαμαντίδη με την αγαπημένη του Βερίνα

Με απόλυτη μυστικότητα έγινε ο γάμος του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της αγαπημένης του Βερίνας Χιώτη....
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η είδηση παρέμεινε κρυφή για πέντε ολόκληρους μήνες, καθώς επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους στο δημαρχείο Πεύκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας . Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία ελάχιστων - περίπου δεκαπέντε , σύμφωνα με πληροφορίες - καλεσμένων. Ανάμεσά τους βρίσκονταν, φυσικά, οι περήφανοι γονείς του διθνούς μπασκετμπολίστα, Θωμάς και Μαίρη Διαμαντίδη , και ο αδελφός του Βασίλης . Όσοι γνωρίζουν καλά τον Δημήτρη δεν εξεπλάγησαν καθόλου από το γεγονός ότι ο γάμος κρατήθηκε μυστικός . Ο σταρ του Παναθηναϊκού είναι κλειστός χαρακτήρας και αποφεύγει τη δημοσιότητα και τα πολυσύχναστα μέρη, παρά το γεγονός ότι σε ένα από αυτά γνώρισε τη σύζυγό του.

Tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.