Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Γκρίγκα: «Βγάζω το καπέλο στους Ελληνες»


«Οι Έλληνες παίκτες δεν έπαιζαν καλύτερα από την Σλοβακία, αλλά το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις....



Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως μείναμε χωρίς γκολ. Οι παίκτες της Σλοβακίας παίζουν σε πολλές ομάδες του εξωτερικού και βγάζω το καπέλο στους Έλληνες παίκτες, γιατί μπορεί να είχαν ένα μειονέκτημα, αλλά κατάφεραν και πήραν τη νίκη. Για αυτό έχει καλά αποτελέσματα η Ελλάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του ενός εκ των ομοσπονδιακών εκλεκτόρων της Σλοβακίας, Στάνισλαβ Γκρίγκα...

Η ομάδα του έχει πλέον περιέλθει σε δυσχερή θέση, καθώς πλέον μετρά την πρώτη ήττα της και μάλιστα εντός έδρας. «Εμείς παίζουμε για τη Σλοβακία και γι΄ αυτό δεν πρέπει να υστερήσουμε σε ανταγωνιστικότητα. Θα κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Ελλάδα και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, έχουμε πιθανότητες να πάμε καλύτερα και πρέπει να παλεύουμε για τη συνέχεια» εκτιμά ο Σλοβάκος τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι από την ομάδα του λείπει το εύκολο γκολ: «Στη δική μας ομάδα δεν έχουμε έναν γκολτζή. Οι ευκαιρίες που είχαμε ήταν πολλές. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει σε τέσσερις μήνες και μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Αυτό είναι το πρόβλημα των μικρών χωρών. Πρέπει να δουλέψω με τους παίκτες που υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.