Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Mega-λη αντεπίθεση.

Της Αφροδίτης Γραμμέλη
Όσοι υποστήριξαν πως το Mega φέτος δεν θα βγάλει ψυχαγωγικό πρόγραμμα απατώνται. Ήδη οι...


 τρεις γνωστοί σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις δικές τους μίνι εκπομπές μαγειρικής οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πήραν το πράσινο φως και ετοιμάζονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα από τον Ιανουάριο του 2013. Κάθε εκπομπή θα έχει το δικό της θέμα και δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα μαγειρικά ριάλιτι και συγκεκριμένα το "Master Chef", το μέλλον του οποίου είναι ακόμη υπό συζήτηση.

Ο Λ. Λαζάρου θα ασχοληθεί με συνταγές που θα βασίζονται σε καλά και φτηνά υλικά, έξυπνα tips και αξιοποίηση απλών και οικονομικών συστατικών για γευστικά πιάτα. Στους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα τους στρέφει το ενδιαφέρον του ο Δ. Σκαρμούτσος ενώ ο Γ. Λουκάκος επιλέγει να διδάξει και συγκεκριμένα να εξηγήσει μαγειρεύοντας απλές αλλά και πιο σύνθετες συνταγές. Το κανάλι έκρινε πως αυτή την περίοδο τα συγκεκριμένα κόνσεπτ θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση και πως η διαμόρφωση αυτών των μίνι εκπομπών θα δώσει μία ανάσα στο πρόγραμμα.

"Ψήνονται" και οι σειρές
Ο κύβος ερρίφθη και για τις ελληνικές σειρές που θα βγουν στον αέρα. Ήδη το "Πίσω στο σπίτι" πήρε πράσινο φως για να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα Νοέμβρη ενώ πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής της "Κλινικής περίπτωσης" η οποία εκτός απροόπτου θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο. Δύο νέες σειρές έχουν εγκριθεί και πρόκειται να ξεκινήσουν γυρίσματα ώστε τα πρώτα τους επεισόδια να προβληθούν τον Μάρτιο και να συνεχιστούν τη σεζόν 2013 - 14. Πρόκειται για το ισπανικό "Put your pants down" το οποίο είναι πρόταση της εταιρείας παραγωγής "Άνωση" αλλά και το "Μπάρμπα Στρουμφ" από την TVE του Νίνου Ελματζιόγλου. Το τελευταίο αν και είχε συζητηθεί από την περασμένη σεζόν είχε βρει εμπόδιο στο κόστος το οποίο τελικά μειώθηκε σημαντικά οπότε και τελικά θα προχωρήσει σε γυρίσματα και προετοιμασία. Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 5 του μήνα αρχίζει η προβολή του "Πρωινού mou" και του νέου κύκλου της καθημερινής σειράς "Κλεμμένα όνειρα" ενώ λίγο αργότερα θα κάνουν πρεμιέρα και οι "Κηπουροί".


πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.