Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ:Αναζητούν ποινικές ευθύνες σε Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου για το μνημόνιο 1

Μόνο στο planet-greece.

Στη βουλή έστειλε ο Άρειος Πάγος τη δικογραφία που αφορούσε της καταγγελίες του μέλους του ΔΝΤ Π.Ρουμελιώτη σχετικά με τους χειρισμούς από την ...


τότε κυβέρνηση για την παράδοση της χώρας στους δανειστές.Ο Άρειος Πάγος ζητά να διερευνηθεί από την βουλή,εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για μέλη της κυβέρνησης κατά την περίοδο της εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ.Ουσιαστικά δηλαδή εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τους χειρισμούς του Γ.Παπανδρέου και του Γ.Παπακωνσταντίνου.
Ίσως να είναι μια ευκαιρία να δούμε λοιπόν , ποιοί εννοούν αυτά που λένε και ποιοί ρίχνουν "φωτοβολίδες" χάριν ψηφοθηρίας.

2 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να αναζητούν. Είναι πασιφανές οτι οι εν λόγω "κύριοι" πούλησαν την Ελλάδα στην διεθνή "διακυβέρνηση" Εξ άλλου το είπε και ο ιδιος ο "στοχαστής¨? Γελάει ο τόπος για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ και αλήθεια:
    Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και
    παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!
    Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ…… Η υποκειμενική εμπεριέχει τα συμφέροντά μας μέσα.
    Ρυμουλκούμενοι πρωθυπουργοί!! Σατυρικός επιθετικός και αντικειμενικός...
    Αυτοκινούμενος δεν εμφανίστηκε ακόμα..... (Προδιαγραφές).
    Δείτε την μάπα σας στο καθρέπτη. Μπας και δείτε και τον ψεύτη.
    ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Ο Παπανδρέου και οι βολευτές του θα μας πουλήσει την Ελλάδα, αφού πρώτα την μπάσταρδο-ποίησε, μα τα εκατομμύρια των μεταναστών, 500 νέοι μετανάστες την εβδομάδα έρχονται μόνοναπό τον Έβρο και κανείς δεν το βλέπει
    Το 2000 ο Σημίτης ως πρωθυπουργός και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας, και ο Γενικός Δείκτης θα πάει στις 7.000 μονάδες και έχει λαμπρό μέλλον, στο μέλλον Ή τους λέγατε ψέματα, ή είχατε μεσάνυχτα από οικονομία. Ξέρατε ότι το χρηματιστήριο είναι ΤΖΟΓΟΣ, θεσμός απάτης.
    Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ. Συνέχεια στο: Μπινελίκια για το χρηματιστήριο. http://www.tzinis.com/xaa.htm
    Τον ποιο "ανώτερο" άνθρωπο αν τον κάνεις τσακωτό για μια παρανομία έγκλημα φακελάκι κλπ. δεν θα πει την αλήθεια αλλά ένα κάρο δικαιολογίες και ψέματα. Τώρα πως τον κατατάσσου σε ανώτερο αυτό δεν το καταλαβαίνω.
    =Όταν κυριολεκτικά κολυμπάμε μέσα στο ΨΕΜΑ. –Μην αλλάζετε θέμα……
    =άλτε τα στα 360 δις του δημοσίου χρέους που μας βάλανε μέσα, μετά την μεταπολίτευση και για την καλή υπηρεσία που προσφέρανε για να ρίξουν φαλιμέντο ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...... Και ξαναψηφίστε τους καινούργιους για να συνεχιστεί *Μ-βλάκες σας (μας).....
    =Γεώργιος Παπανδρέου. Μνημόνιο και Διεθνές ληστρικό (μολυσματικό) Νομισματικό Ταμείου Δι-Νε-Του, να ησυχάσουμε. ( Δι-Νε-Του.……μας τ' πρήξατε.)
    =Σε αυτόν τον ηλίθιο κόσμο που ζούμε παίζει ρόλο ποιος είσαι και όχι αν λες αλήθειες ή ψέματα κλπ.
    =Γιατί μα μην ήμουν *Μ να τρώγω τα ψέματα τις κλεψιές τις πουστιές των πολιτικών όπως οι αμόρφωτη;;
    =Προεκλογικά προσφορές διασκέψεις υποσχέσεις ΘΑ ΘΑ ΘΑ να να να κλπ. αυτό-αλυσιδοδένονται, και για τέσσερα χρόνια μαραίνονται και ούτε φαίνονται. ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΟΡΟΝ: Πάντα ακούτε μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα, σχεδόν για όλα τα θέματα.
    =Μπορεί ένας βολευτής να αντίδραση στο κόμμα στην κυβερνήσει στον πρωθυπουργό; Τότε τι κάνει; -Παριστάνει τον διακοσμητή την γλάστρα κλπ.!
    =ΚΑΤΩ απ' όλα το συμφέρον του λαού και της Ελλάδας.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φιλόσοφος αντικειμενικής λογικής. http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)
    [[ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
    [[ # ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.