Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Δικηγόρος σάρωνε τις θέσεις των ειδικών συμβούλων στο δημόσιο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος κάλεσε για εξηγήσεις δικηγόρο, κόρη γενικού γραμματέα ενός από τα βασικά υπουργεία ο οποίος παράλληλα είναι και πανεπιστημιακός διδάσκαλος.
Η δικηγόρος κλήθηκε να...


 παράσχει εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα κατορθώνει και διορίζεται διαδοχικά σε δημόσιους οργανισμούς και στη συνέχεια τους εγκαταλείπει τον ένα μετά τον άλλο (ΟΛΠ, Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κ.λπ.).

Οι αλλεπάλληλοι διορισμοί της δικηγόρου έχουν προκαλέσει ερωτηματικά στην δικηγορικά κοινότητα, καθώς μεγάλος αριθμός Αθηναίων δικηγόρων με ανάλογα προσόντα δεν μπορεί να προσληφθεί στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.