Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μα... κανείς δε θέλει την Κωνσταντοπούλου; [ΒΙΝΤΕΟ]


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρότι είναι μόνο τέσσερις μήνες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κατορθώσει να την βλέπουν και να αλλάζουν δρόμο. Και όχι, δεν φταίει το ότι είναι... τρομακτικά όμορφη, όσο...



ότι το στόμα της δεν το κλείνει ποτέ... ΜΑ ΠΟΤΕ!

Αυτό συνέβη και στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου προσήλθε ο Γιάννης Στουρνάρας να απολογηθεί για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπως αναφέρει ο μικροπολιτικός των Νέων, μόλις υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στον υπουργό Οικονομικών και πριν πάρει το λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαφανίστηκαν!

Κι αυτό γιατί δεν άντεχαν να ακούσουν πάλι το σόου της νεαρής βουλευτή που έθεσε επί δύο ώρες ερωτήσεις στον κ. Στουρνάρα, παρότι ο συγκεκριμένος υπουργός δεν έχει καμία ανάμειξη στο θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ.



2 σχόλια:

  1. επειδή είναι το δέυτερο αν όχι τρίτο άρθρο που βλέπω με εμπαιγμό και έντεχνο χλευασμό προς την εν λόγω βουλευτή
    έχω να πω στους απελπισμένους πασόκους η όποιου άλλου είδους "υπάλληλο" φτιάχνει αυτά τα άρθρα, οτί ο κοσμάκης δεν μασάει αυτό που πάτε να λανσάρετε.
    εμείς βλέπουμε μια βουλευτή (την πρώτη ίσως σε επιτροπή) που δεν πάει να κουκουλώσει και έχει στριμώξει τα λαμόγια και τους απατεώνες.
    και επειδή έρχονται και γιορτές, να ευχηθώ
    περαστικά σας και καλό Κορυδαλό στους "εργοδότες" σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχετε μπερδέψει τα site που διαβάζετε. Το planet-greece έχει ΜΗΔΕΝ έσοδα, ΔΕΝ έχει εργοδότες, είμαστε ορισμένοι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, και κάποιοι άνεργοι, τους οποίους οι ΙΔΙΟΙ φροντίζουμε. Άρα, την λάσπη σας να πάτε να την πετάξετε στην φίλη σας την Κωνσταντοπούλου και τους ομοίους σας, εκεί που μασάτε καλύτερα, δηλαδή, ότι σας σερβίρουν. Περαστικά σας και καλό Κορυδαλλό στα "αφεντικά" σας...

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.