Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τα αλισβερίσια Στρατούλη-Φωτόπουλου

Ένα απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε στηεκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna αποκάλυψαν τα Νέα . O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης...


 τηλεφώνησε, την ώρα που βρισκόταν στο στούντιο στον Νίκο Φωτόπουλο ζητώντας να παρέμβει στην εκπομπή. Και αυτό έγινε την ώρα που οι άλλοι πρσκεκλημένοι εξαπέλυαν πυρά για τα προνόμια των εργαζόμενων και συνδικαλιστών στη ΔΕΗ.

"Ελα Νίκο να βγεις και να παρέμβεις στον αέρα", άκουσαν - σύμφωνα με τα Νέα – να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως μετά παρενέβη στην εκπομπή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.Τα απίστευτα δεν τελείωσαν εκεί καθώς ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη όταν υπέβαλε ερώτηση στο Νίκο Φωτόπουλο και αντί αυτού απάντησε ο Δημήτρης Στρατούλης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.